• RAPID DRONE
  • 4K video
  • Live stream
  • Valokuvaus
  • Videokuvaus

Ilmakuvauksen ammattilainen

Katso lisää

RAPIDDRONE. Ilmakuvauksen ammattilainen on nyt käynnistänyt toimintansa Seinäjoella. Käytössämme on alan nykyaikaisinta 4K videokalustoa ja mullistava kahden pilotin järjestelmä.

Kuvaamme ilmasta käsin jopa 12mpx huipputarkkoja valokuvia lähes mistä tahansa kohteesta. Niin matalalta lentokorkeudelta kuin erittäin korkealtakin.

Kuvaamme yläilmoista myös tarkkaa 720p HD videota aina jopa 4K videoihin asti ja vieläpä ilta/yölentoina tarpeen vaatiessa. Suosittelemme erityisesti tätä palvelua yleisötapahtumiin.

Oletko järjestämässä tapahtumaa ja tarjoat vieraille livekuvaa vaikka konsertista tai radalata? Mitä jos lisäisimme tähän vielä reaaliaikaista ilmakuvaa tapahtumasta? Meiltä se onnistu.

Tarvitsetko poikkeuksellisen kiireellistä kuvausta? Meidän kuvauskopterimme päivystää 24/7 ja olemme käytettävissä esimerkiksi kiireellisissä viranomaisten avustustehtävissä.

PALVELUMME

Tarjoamme neljää eri ilmakuvauspalvelua joiden tarkemmat tiedot löydät alapuolelta. Jos et löytäyt tarvitsemaasi palvelua, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Valokuvaus

Kuvauskopterimme on erittäin edistyksellinen ja kuvaa laadukkaita 12mpx RAW-kuvatiedostoja. Jos sinua tässä vaiheessa epäilyttää, että vain 12mpx, sehän on vähän. Voimme kertoa, että 12mpx kuvasta riittää potkua jopa metrin mittaisiin valokuviin. Lisäksi pakkaamaton RAW-tiedosto takaa hyvät jälkikäsittelymahdollisuudet ja ammattimaisen lopputuloksen.

Palvelut:
– Ilmakuva omasta asunnosta, loma-asunnosta tai yrityksen toimitiloista
– Yleisötapahtumien valokuvuas esimerkiski konsertit ja urheilutapahtumat
– Lehtikuvat yläilmoista
– Maa-alueiden kuvaaminen esimerkiksi lupatarkoituksiin
– Tarkastuslennot esimerkiksi siltojen, tornien ja kiinteistön rakennevaurioiden selvittämiseen haasteellisista kohteista.
– Tarkistuslennot viljasadon, tai metsän yleiseen tarkkailuun, millä saadaan hyvä yleiskuva alueesta.

Tässä oli muutama esimerkki mihin kaikkeen kuvauskalustomme pystyy.

Videokuvaus

Ketterä kuvauskopterimme kykenee kuvaamaan huippulaadukasta 4K tarkkuuden teräväpiirtovideota ja vieläpä yöllä.

Palvelut:
– Yleisötapahtumien videokuvaus esimerkiksi konsertit ja urheilutapahtumat.
– Uutisvideot verkkomediaan ja uutisiin
– Musiikkivideot
– Tarkastuslennot kiinteistön vaurioiden selvittämiseen korkeista tai vaikeasti lähestyttävistä rakennuksista.
– Tarkistuslennot viljasadon, tai metsän yleiseen tarkkailuun, millä saadaan hyvä yleiskuva alueesta.

Tässä oli muutama esimerkki mihin kaikkeen ilmakuvauskalustomme pystyy.

Livetuotanto

Kuvitellaanpa tilanne, että järjestät yleisötapahtuman, missä on esimerkiksi lavan reunoilla jättiscreeni, minne syötetään livekuvaa kameroilla tapahtumasta. Mikä olisikaan hienompaa, kuin saada livekuvaa yläilmoista samoille näytöille. Meiltä se onnistuu! Kopterimme kuvaa HD-tason videokuvaaja välittää sen suoraan järjestelmääsi, josta edelleen jättiscreenille yleisön iloksi.

Tämä palvelu sopii esimerkiksi parheiten:
– Suuriin yleisötapahtumiin
– Urheilutapahtumiin
– Konsertteihin
– Esittelytilaisuuksiin

– Tai kaikkiin muihin tapahtumiin missä halutaan tarjota yleisölle selkeä näköyhteys tapahtumapaikalle missä se ei muuten olisi mahdollista.

Tässä oli muutama esimerkki mihin kaikkeen kuvauskalustomme pystyy.

RapidResponse

Erittäin kiireellisissä *kuvaustehtävissä, kuten viranomaisten avustustehtävissä tai tarkistuslennoissa RapidResponse on juuri oikea valinta. Päivystämme 24/7 ja lennämme melkein kelillä kuin kelillä jos se vain on mahdollista.

Majapaikkamme on Ylistarossa kantatien varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä ja olemme nopeasti paikalla.

PÄIVYSTYS: 040 6875597

*Toistaiseksi emme pysty tarjoamaan lämpökamera / yökuvauksia*

Tietoa meistä

Olemme valokuvauksen ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Nyt olemme siirtäneet ammattitaitomme myös yläilmoihin.

Kuvauskalusto

Kuvauskopterimme ja kalustomme on alan uusinta kahden pilotin tekniikka. Uudelle tekniikalle voimme taata kustannustehokkaat kuvaukset meidän tärkeimmällä tavoitteella. Laadusta tinkimättä.

Laatutakuu

Olemme valokuvauksen erikoisosaaja ja haluamme korostaa työmme laatua antamalla ilmakuvauksista laatutakuun. Mikäli ilmakuvien laatu ei vastaa tilaajan vaatimuksia ja ne eivät ole käyttökelpoisia aisiakkaan tarpeisiin, niin emme veloita mitään.

Laadustamme myös kertoo kahden pilotin järjestelmämme. Jos mietit miksi tarvitaan kaksi henkilöä tekemään kuvausta niin vastaus on simppeli. Me haluamme vain parasta laatua. Oletko koskaan kokeillut kuvata järjestelmäkameralla ja ajaa autoa samaan aikaan. Aika mahdoton tehtävä meidän mielestä.

Kahden pilotin järjestelmässä saumaton yhteistyö kuvaajan ja pilotin välillä mahdollistaa turvallisen, tehokkaan ja todella näyttävän lopputuloksen ilman kompromisseja.

Turvallisuus

Ilmakuvauksessa on huomattavasti suuremmat riskit kuin normaalissa valokuvauksessa ja videokuvauksessa. Olosuhteet, lentoympäristö ja niiden muutokset on huomioitava tarkasti asiakkaan kanssa. Me emme ota tarpeettomia riskejä asiakkaan, ympäristön tai kopteriamme vuoksi, mutta teemme kaikkemme onnistuneiden illmakuvien vuoksi.

 

Muutama huomion arvoinen turvallisuusseikka mitä noudatamme:
– Emme pysty kuvaamaan kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa suojellaksemme kuvauskalustoamme, sivullisia ja ympäristöä.
– Ilmakuvaukseen liittyvät mahdollisesti riskit määritellään aina tapauskohtaisesti ja sen mukaan päätämme miten toimimme turvallisesti. Huomioithan että mitä riskialttiimpi kuvaus on, sitä kalliimpi se myös on.
– Suunnittelemme ja valmistelemme kaikki kuvauslentomme etukäteen ja tarkennamme sen vielä paikan päällä lopullisesti ennen ilmakuvaustilannetta.
– Kuvauskopterissamme on turvallisuus- ja varajärjestelmät häiriöiden varalta.
– Toimintamme on vastuuvakuutettua.
– Noudatamme ilmailulakia, joka määrää toiminnan mahdollisuudet ja rajoitteet.

Hinnoittelu

Valitettavasti emme voi antaa hinnastoa / hinta-arvioita palveluistamme koska jokainen lento ja kuvaus suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä asiakkaan tarpeet huomioiden.

Pääsääntö kuvausta hinnoiteltaessa on, että haastelliset olosuhteet ja riskit nostavat aina kuvauksemme hintaa. Älä kuitenkaan säikähdä, sillä ei läheskään jokainen lento kuulu automaattisesti riskihinnoitteluun.

Pyydä rohkeasti tarjous sivun alalaidasta ja sunnittelemme juuri sinun tarpeisiin sopivan kuvauskokonaisuuden. Lentokuvauksen lisäksi tarjoamme normaalin valokuvauksen ja videokuvauksen.

Olemme myös Instagramissa

Tervetuloa seuraamaan meitä

040 6875597

Kapernauminkatu 31E, 60100 Seinäjoki, Suomi Finland

info@rapiditypixels.net
[contact-form-7 404 "Not Found"]